Recensie van de Week: Maud, Privehuis La Cloche

Onder de foto van de prachtige Maud lees je een recensie die wij hier vonden. Wat ons betreft de Recensie van de Week!

Zelf ook afspreken met Maud? Check dan de week-agenda om te zien wanneer ze in Utrecht is. Meer zien van haar kan via privehuislacloche.nl/maud.

Recensie van de Week: Maud, Privehuis La Cloche, Utrecht

“Gelukkig is de eerste review schrijven niet zo spannend als de eerste date bij een privéhuis. Mooi dat er een forum is waarin je al veel informatie kan vinden en alvast wat reviews kan lezen. Het is toch een soort van blind date dus wat voorwerk vond ik wel zo fijn. De eerste stap is hoe het eigenlijk allemaal werkt… Dus eerst de website van La Cloche bekeken om te checken wat de regels/ingang/prijzen zijn. Nou ja eerst… eerst de dames gecheckt natuurlijk. Ik dacht van Maud is vast een fijne dame, goede reviews, leuk profiel! De foto’s spraken me direct aan! Mooie kleding, volle borsten en slank postuur.

Bellen is gelukkig niet zo moeilijk want de aardige telefoniste hielp me goed bij het maken van de afspraak. Een afspraak vond ik wel zo prettig omdat ik niet echt in de buurt woon. Bij aankomt wist ik welke deur ik moest hebben en volgens mij was de buitenste deur al op een kier, want hij was zo open. In de middelste ruimte moest ik heel even wachten omdat het wellicht wat druk was? Gelukkig duurde het niet te lang en werd ik naar een lege kamer geleid om vervolgens eventjes te wachten op de afspraak.

Vervolgens liepen Maud en ik wat gangetjes door om bij de juiste kamer uit te komen. Maud ziet er ook in het echt prachtig uit. Mooie zachte borsten en gelukkig had ze een spannend setje aan. Het fijne is dat ze je erg gerust stelt. Natuurlijk was ik echt wel zenuwachtig! Je merkt dat ze ervaring heeft en dan gaan de volgende stappen gelukkig bijna vanzelf. Eerst even een praatje dan rustig op het bed zitten en teasen. Na het uitrekken van de kleren kon de pret beginnen. Verder hou ik het graag privé haha. Laatste wat ik graag wil zeggen is dat ik Maud echt wel kan aanraden (ze ruikt ook lekker) Ook voor een eerste keer is deze mooie dame geschikt. Voor een eventuele tweede date zou ik Maud zeker weer kiezen al blijft het ook erg leuk om geheel iemand anders te kiezen maar dat zie ik de volgend keer wel!

Nogmaals erg bedankt voor je begrip, geduld, en respect Maud! Het was een superfijne ontspannen ervaring.”